Atenţie şoferi! IPJ Cluj anunţă SECTOR DE DRUM ÎNCHIS CIRCULAȚIEI PUBLICE

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Imagine 4Începând de astăzi, drumul naţional DN 1C se închide circulaţiei publice pe raza comunei Mintiu Gherlii, pentru executarea unor lucrări de reabilitare.

Vă informăm că începând de astăzi, 15 aprilie a.c., drumul naţional DN 1C se închide circulaţiei publice în zona kilometrului 49, pe raza comunei Mintiu Gherlii.

În zonă se executa lucrări de reabilitare a podului amplasat peste râul Someș, iar sectorul de drum închis circulaţiei este semnalizat corespunzător.

Imagine 5 IMAGINE 1

Traficul rutier se va desfăşura deviat, pe ruta ocolitoare a municipiului Gherla.

Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic este realizată prin indicatoare de circulaţie care sunt amplasate în zona sectorului de drum restricţionat.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea aferentă închiderii circulaţiei și să se deplaseze pe ruta ocolitoare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj