Atelier de pictat căsuțe de carton în scop caritabil

HFH Cluj - casuta pictataSâmbătă, 19 iulie 2014, Habitat for Humanity Cluj invită părinții clujeni împreună cu cei mici să participe la un atelier de pictat căsuțe de carton. Evenimentul, care începe la ora 11, va avea loc în Cora şi va da ocazia copiilor și părinților să își imagineze căsuțe cu alți ochi decât propriile locuințe și să deseneze poveștile lor preferate. Atelierul de pictură este organizat în cadrul campaniei „Tu donezi la casă, ei ajung acasă!”, organizată în parteneriat cu Cora.

Campania „Tu donezi la casă, ai ajung acasă!” se desfășoară în perioada 30 aprilie – 31 iulie. În acest timp, fiecare client Cora are ocazia să doneze la casă pentru a sprijini proiectele Habitat for Humanity Cluj. Astfel, ei susțin construcția de locuințe simple, decente și accesibile pentru familii cu venituri mici care locuiesc în condiții improprii.

Fondurile strânse în cadrul campaniei vor fi direcționate spre construcția a două din cele 15 locuințe pe care Habitat for Humanity Cluj le construiește anul acesta în Jucu. Locuințele se adresează familiilor aflate în nevoie urgentă de locuire, de la doi la cinci membri, care nu ar avea altfel posibilitatea de a avea o locuință decentă. Cele 15 locuințe vor respecta principiul Habitat for Humanity Cluj de a fi simple, decente și accesibile și vor fi construite cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali de peste tot din lume.

Articole Noi