Atac dur la adresa lui Seplecan: „Nu el a câştigat premiul „Pasagerul 1 milion”. A minţit pentru a atrage capital politic”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
aeroport 3
Foto: Cluj24h.ro

Senatorul PNL, Alin Tişe îl atacă dur pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan. Senatorul de Cluj spune că Mihai Seplecan nu ar fi câştigat premiul „Pasagerul 1 milion” din 2015, după cum au scris unele publicaţii, pentru ca apoi să îl cedeze unei doamne. Mai mult, Tişe spune că Seplecan a minţit spunând asta pentru a câştiga capital politic. Alin Tişe îi cere directorului Aeroportului din Cluj, David Ciceo să infirme afirmaţiile lui şi să informeze clujenii cu privire la acest aspect.  

“Nu mi s-a parut normal sa fiu eu cel premiat, mai ales in calitatea mea de presedinte al CJ Cluj. Nu am dorit sa se interpreteze in niciun fel. Din acest motiv am considerat ca e normal sa cedez premiul unei doamne. Astfel, pe podium au fost trei doamne, ceea ce e un lucru frumos”, a declarat Mihai Seplecan pentru Ziar de Cluj.

Am aflat din presă că Seplecan ar fi câştigat un premiu în campania organizată de Tarom şi aeroport „Pasagerul 1 milion în anul 2015” al  Aeroportului Cluj. Şi că el a cedat acest premiu unei doamne, într-un gest de maximă generozitate.

Vă informez că în realitate această informaţie este un fals, o invenţie, o mistificare a realităţii, o minciună sfruntată făcută de Seplecan cu scopul urmărit de a câştiga capital politic.

Seplecan nu a câştigat nici un premiu, deci nu a avut cum să cedeze unei doamne acest premiu. Tarom a anunţat câştigătorii în timpul zborului Bucureşti – Cluj iar el nu era printre câştigători. A compromis aceasta campanie încercând sa o politizeze cu scopul acumulării de capital politic. A discreditat şi jignit pe clujenii, inventând o ştire si minţind că a câştigat un premiu pe care nu l-a câştigat niciodată. Gest de o gravitate fără precedent. Inadmisibil.  A discreditat şi desconsiderat pe angajaţii aeroportului Cluj şi ai Consiliului Judeţean Cluj, care au muncit pentru atragerea unui număr atât de mare de pasageri iar el a încercat sa confişte în interes personal acest eveniment. Un gest incredibil, de mitomanie făcut de o persoană incompetentă care este dispusă la orice pentru a câştiga în disperarea sa un dram de credibilitate. Să inventezi o asemenea ştire, care oricând poate fi verificată, arată iresponsabilitate şi inconştienţă. Acum fiecare PNL-ist poate sa vadă concret cine este Seplecan şi la ce gesturi şi atitudini se pretează din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj susţinut politic de PNL. Solicit public directorului Aeroportului Cluj, David Ciceo,  şi TAROM  să infirme cele spuse de mine mai sus dacă ele nu sunt adevărate. Solicit public să informeze clujenii daca vreunul dintre  premiile din campania „Pasagerul 1 milion” a fost câstigat de către Seplecan, a spus Alin Tişe printr-un comunicar de presă. 

Vă reamintim faptul că la evenimentul ce a avut loc ieri, a fost prezent şi senatorul PNL, Marius Nicoară care a refuzat invitaţia lui Mihai Seplecan de a poza alături de ceilalţi politicieni şi câştigătoarele celor 3 premii.

Citeşte şi:

[Foto&Video] Pasagerul cu numărul 1 milion ce a sosit pe Aeroportul Internaţional din Cluj a fost premiat.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj