ARMIN van BUUREN, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, AVICII și DAVID GUETTA live, pe aceeași scenă, la Cluj-Napoca

untoldUNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, aduce pe scena principală de la Cluj încă doi dintre cei mai doriți artiști de publicul din întreaga țară: legendarul ARMIN van BUREEN și pentru prima dată în România, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE.

Pe lângă aceștia, organizatorii anunță prezența a 10 noi artiști pe scenele UNTOLD Festival, aflați în topurile de profil din întreaga lume: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik. Aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, dintre care amintim: Avicii, înpremieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC.

armin van buuren untoldSelecția noilor artiști a fost realizată având la bază preferințele exprimate de peste 40.000 de persoane care s-au înscris până acum pe www.untoldfestival.com.

“Ne dorim să oferim celor care vor participa la festival o experiență unică și nemaivăzută în România. Armin van Buuren este o legendă a muzicii trance și DJul care a ocupat cel mai mult timp locul nr. 1 în topurile din întreaga lume, iar frații Dimitri Vegas&Like Mike sunt în topul celor mai solicitați artiști de către fanii festivalului nostru. Ei s-au remarcat datorită show-urilor impresionante din cadrul celor mai mari festivaluri din Europa. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că îi vom avea la vară, în Cluj-Napoca, alături de Avicii și David Guetta, reușind astfel să avem la UNTOLD Festival cei mai doriți artiști ai momentului în lume”, menționează Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

DJ-ul și producătorul olandez ARMIN van BUUREN este cunoscut la nivel mondial pentru creațiile sale muzicale care s-au transformat în hit-uri într-un timp foarte scurt (“In and out of love”, “This is what it feels like”, “Waiting for the night”), cât și pentru proiectele sale precum Armada Music sau Armin Only. Acesta este singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul Nr. 1 în lume. Armin van Buuren va aduce pe scena UNTOLD Festival un show de excepție, parte din turneul său mondial din 2015.

DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, cei doi frați de origine greacă stabiliți în Belgia, sunt la ora actuală cel mai îndrăgit DJ duo. Supranumiți și “The Kings of Tommorowland” show-ul lor a fost nelipsit în ultimii 5 ani de pe scena festivalului belgian. Cei doi sunt sunt apreciați și pentru proiectul derulat împreuna cu DJ-ul Steve Aoki, 3 ARE LEGEND, proiect prin care muzica lor a străbătut întreaga lume. Dimitri Vegas&Like Mike pregătesc și o lansare discografică pentru vara anului 2015, care va include colaborări cu Major Lazer, Ummetn Ozcan, Martin Garrix și Afrojack. Momentan sunt clasați pe locul 2 în lume, conform Dj Mag Top 100 DJs.

SUMMER RETRO PARTY LA UNTOLD

UNTOLD Festival va prezenta la Cluj-Napoca nume mari din diferite stiluri muzicale, cum sunt edm, trance, hip-hop, pop-rock. Organizatorii UNTOLD Festival promit minimum 80 de ore de party incendiar, dar și surprize pentru fanii petrecerilor retro. În timpul celor 4 zile în care Clujul se va transforma în destinația turistică muzicală a verii, pe una dintre cele 10 scene ale festivalului, fanii se vor putea bucura de o întâlnire de excepție cu ritmurile dance ale anilor ‘80 și ‘90, avându-i în prim plan pe îndrăgiții artisti BONEY M, CULTURE BEAT și MR. PRESIDENT.

ABONAMENTELE UNTOLD

Veștile bune promise de organizatori nu se opresc aici! Oferta specială  pentru abonamentul PRE-SALE, de doar 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim, va fi păstrată până după Sărbătorile Pascale, în limita a 5.000 abonamente. De asemenea, cei interesați mai pot achiziționa și abonamentul VIP la prețul de 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim. Abonamentele asigură accesul în toate cele 4 zile de festival și sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară.

dimitri vegas untoldEXPERIENȚA UNTOLD

UNTOLD este mai mult decât un eveniment care aduce la Cluj-Napoca nume sonore ale industriei muzicale internaționale. Festivalul promite o lume vizuală care va transforma orașul într-un spațiu de poveste, unde personaje precum Balaurul cu Trei Capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Împăratul Roșu, Prâslea cel Voinic, Muma Pădurii trec granița înspre lumea reală și prind viață pe ritmul muzicii. Timp de patru zile, aceste personaje legendare vor fi parte din povestea și atmosfera festivalului și vor fi însuflețite prin decorațiuni și amenjări tematice. În plus, transformarea orașului pe de malul Someșului va fi resimțită și prin reinterpretarea zonelor cheie: zonele de cazare devin The Mountain, malul Someșului va fi The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se transformă în The Citadel, iar stadionul va fi The Arena.

  • Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.
  • Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de “chill out” pregătită pentru vizitatori.
  • Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.
  • Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj-Napoca, în incinta căruia se vor organiza “pool parties”.
  • Zona The Mountain oferă posibilitate de camping și o parcare pentru vehicule mici, pentru o experiență inedită și autentică, alături de  magazine non-stop, terase, precum și o “zonăfoodcourt”. Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului, în cele patru zile de festival, vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.


Participanții la festival au numeroase opțiuni de cazare la UNTOLD Festival. Pentru cei care doresc un confort sporit, vor exista și opțiuni de cazare în căminele studențești sau chiar în diverse unități hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca.


UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Articole Noi