APROAPE 3.000 DE KILOGRAME, DE PRODUSE AGROALIMENTARE, CONFISCATE ÎN URMA UNUI CONTROL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

piataPoliţiştii clujeni au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a activităţilor ilicite, de natură economico – financiară, derulate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat un control de specialitate la o societate comercială, din Cluj-Napoca, care are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul a fructelor şi legumelor.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că administratorul societăţii deţinea şi oferea spre comercializare cartofi, neavând documente de provenienţă.

Faţă de cele constatate, reprezentantul societăţii a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, 2.900 kilograme de cartofi, în valoare de circa 3.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru impunerea unui climat economic sigur şi pentru combaterea ilegalităţilor economice.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj