Apahida: Poliţiştii clujeni au confiscat alcool dţinut ilicit de la un agent econmic

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaÎn urma unui control de specialitate, poliţiştii clujeni au descoperit şi ridicat alcool deţinut ilicit de un agent economic din Apahida.

Nu vă puneţi în pericol sănătatea!Poliţia vă recomandă să cumpăraţi băuturi alcoolice numai din locuri autorizate!

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse accizabile.

S-a efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul în localitatea Apahida, care are ca obiect principal de activitate producerea şi comercializarea băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor, s-a stabilit ca agentul economic deţinea şi oferea spre comercializare băuturi alcoolice, fără a deţine documente de provenienţă.

Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional în baza Legii 12/1990, iar circa 50 de sticle de băutură au fost ridicate în vederea confiscării.

ATENŢIE! Nu vă puneţi în pericol sănătatea! Cumpăraţi alcool din locuri neautorizate!

Alcoolul metilic este un lichid incolor, volatil şi cu un miros asemănător alcoolului etilic, foarte toxic pentru organism. Acesta poate cauza orbirea sau chiar decesul, efectele sale instalându-se în doar câteva ore. Doza fatală este cuprinsă între 100 şi 125 de mililitri.

*** Aducem în atenţie cazul petrecut la Călăraşi, unde, în cursul zilei de ieri, poliţiştii au reţinut un bărbat, bănuit de uciderea din culpă a mai multor persoane, cărora le-ar fi vândut alcool metilic.

În urma probatoriului administrat în cauză şi a concluziilor medico-legale formulate, s-a constatat că decesul a şase persoane şi vătămarea corporală a altor trei, din comuna Dragalina, ar fi survenit din cauza intoxicaţiei cu alcool metilic, comercializat pe raza localităţii, la începutul lunii ianuarie a.c., de către persoana bănuită.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj