Apahida: Doi tineri reținuți de polițiști după ce au agresat o persoană. Unul a fost pus sub control judiciar

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

 

politiaÎn urma probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Aphida, au dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru doi bărbaţi din localitatea Apahida, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe.

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 21:00, poliţia a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Apahida, judeţul Cluj, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitatea Apahida, a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea agresorilor, stabilind că este vorba despre doi bărbaţi, din localitatea Apahida, în vârstă de 26 şi 28 de ani.

La data de 25 iulie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei doi.

Azi, aceştia au fost prezentaţi în faţa magistraţilor care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbatul de 28 de ani.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj