ANFP dă startul unei noi competiţii a bunelor practici din administraţia publică

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

anfpAgenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) demarează înscrierile la cea de-a XII-a ediţie a Competiţiei celor mai bune practici din administraţia publică din România, acesta fiind un demers dedicat identificării acelor practici de succes care au contribuit efectiv la modernizarea administraţiei publice din România.

În acest sens, ANFP invită instituţiile şi autorităţile publice de la toate nivelurile administraţiei publice să înscrie pe site-ul www.anfp.gov.ro, în perioada 10 iunie – 16 august 2019, iniţiativele inovative şi eficiente care corespund celor 3 tematici propuse în acest an, şi anume:
 Soluții moderne pentru creșterea calității vieții;
 Abordări manageriale pentru eficiență și eficacitate;
 Etica, parte a culturii organizaționale.

Informaţiile necesare pentru depunerea bunelor practici şi formatul standard pentru aplicaţie pot fi consultate pe site-ul Agenţiei, în cadrul secţiunii: Inovaţie şi calitate/ Competiţia.

În competiţie sunt aşteptate proiecte/cazuri de bună practică care nu au mai fost premiate la ediţiile anterioare. De asemenea, sunt acceptate şi bune practici aflate în implementare, care au obţinut rezultate până în momentul înscrierii în competiţie.

În cadrul conferinţei internaţionale anuale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, care va avea loc în luna octombrie, ANFP va premia şi va promova cele mai bune practici înscrise în Competiţie.

“Sunt convins că în administraţia publică centrală şi locală au fost demarate iniţiative care au reuşit să influenţeze într-un mod pozitiv viaţa cetăţenilor, prin oferirea unor servicii eficiente, transparente şi moderne. Totodată, ştiu că fiecare proiect de succes presupune munca unei echipe de profesionişti. Pentru că de astfel de iniţiative avem nevoie, pentru că astfel de oameni merită apreciere, vă invit să daţi curs demersului nostru şi să ne ajutaţi să promovăm profesionalismul, determinarea şi rezultatele de excepţie.”, a fost mesajul transmis de Vasile-Felix COZMA, preşedintele ANFP.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj