Andreea Paul: „Liderii unui partid de dreapta mare și unit rezolvă problemele societății!”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

andreea paulDeputatul PDL Andreea Paul afirmă, potrivit unui comunicat, că liderii partidelor mici își rezolvă problemele lor personale, iar cei ai unui partid mare de dreapta rezolvă problemele societății, ea adăugând că declarațiile corozive nu fac bine proiectului fuziunii dintre PNL și PDL.

„Liderii partidelor mici își rezolvă problemele lor personale. Liderii unui partid de dreapta mare și unit rezolvă problemele societății. Declarațiile reciproc corozive nu fac bine proiectului fuziunii. În aceste negocieri cer mai multă responsabilitate, grijă față de ceilalți, eficiență și renunțarea la mușchii prea tare încordați de ambele părți”, spune Paul.

Aceasta a precizat că va aduce noului proiect valorile feminine ale dreptei.

„Eu voi aduce în acest proiect totul, dar mai ales valorile feminine ale dreptei, precum: colaborarea, înțelegerea, armonia — atât de necesare azi în Romania și în dreapta românească.

Prin munca noastră, fără ifose și fumuri, trebuie să dăm un viitor de dreapta acestui popor. Avem datoria să încurajăm românii să ni se alăture, să le dăm încredere, să-i îndemnăm să se implice, să-i facem să conștientizeze că sunt cu adevărat valoroși și că fac parte din proiectul nostru”, a mai afirmat deputatul PDL.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj