Andrea Bocelli transmite un mesaj emoționant tuturor femeilor din România cu ocazia zilei de 8 Martie

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Andrea Bocelli2Căsătorit și tată a 3 copii, marele tenor Andrea Bocelli a recunoscut că omul poate avea numeroase slăbiciuni în viață. Iar printre ale sale, femeile ocupă un loc aparte. Și pentru că mai e puțin și se apropie Ziua Internațională a Femeii, special pentru publicul său din România, Andrea Bocelli a transmis un mesaj muzical pentru toate cele ce-l îndrăgesc:

“8 Martie. Astăzi este Ziua Femeii, Femeia care reprezintă cea mai frumoasă floare a Creației. În această zi atât de specială, și cu ocazia acestei sărbători pline de semnificație, vreau să dedic tuturor femeilor câteva acorduri ce pot deveni coloana sonoră a acestei zile. O zi minunată!”

„Sperăm să vă bucurați de acest cadou atât de special. Și tu mama, și tu fiica. Tu, Femeie! Iar dacă îl îndrăgiți pe Andrea Bocelli, vă amintim că el va fi prezent în România atât în București, pe 22 Iunie, cât și în Cluj, pe 25 Iunie. Și pentru că din fericire, publicul român știe că sufletul are nevoie de mângâiere și de trăiri adevărate, biletele se epuizează destul de repede. Iar dacă încă nu ați găsit cadoul perfect pentru iubită sau pentru mamă, atunci nu mai așteptați! Cumpărați amintiri de neuitat, bucurii simple și reale.” a declarat Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Eventim: http://www.eventim.ro/ro/artist/andrea-bocelli–1535/profile.html

Evenimentul este organizat de Quantum Media și susținut de Telekom România.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj