ANAF a decoperit în primele 5 luni ale anului prejudicii în valoare de peste 1 miliard de euro

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

anafOrientarea inspecţiilor fiscale către domeniile mari de activitate care prezintă risc fiscal ridicat şi îmbunătăţirea selecţiei contribuabililor pentru control au avut ca rezultat identificarea, în primele 5 luni, a unor prejudicii aferente sesizărilor penale transmise instituţiilor competente ale statului – pentru continuarea cercetărilor – în valoare de peste 1 miliard de euro (4,86 miliarde lei).

Raportate la primele 5 luni ale anului trecut, rezultatele indică o creștere cu cca 87% a acestui indicator (prejudicii aferente sesizărilor penale).

Ceilalți indicatori au înregistrat, de asemenea, niveluri în creştere faţă de perioada similară a anului anterior, astfel:

 diferenţe de impozite (obligaţii principale şi accesorii) stabilite suplimentar – 7,87 miliarde lei, în creştere cu cca 122%;

 diminuarea pierderii fiscale – 866,93 milioane lei, în creştere cu cca 61%;

 valoare măsuri asigurătorii instituite – 2,50 miliarde lei, în creştere cu cca 133%.

Totodată, precizăm că în primele 5 luni Inspecţia Fiscală a efectuat 26.280 de controale la contribuabili persoane juridice şi fizice

Subliniem faptul că aceste acțiuni de control, desfășurate de Inspecția fiscală din ANAF, vor continua în același ritm.

Grafic, evoluţia din punct de vedere valoric a principalilor indicatori realizaţi în perioada ianuarie-mai 2015, per total A.N.A.F., comparativ cu perioada similară din 2014, se prezintă astfel:

grafic anaf

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj