Amenzi de 34.000 de lei pentru comerț neautorizat de fructe și legume

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială, împreună cu un echipaj din cadrul Serviciului Ordine și siguranță publică au continuat și în această săptămână acțiunile privind verificarea respectării prevederilor H.C.L. nr. 765/2017 de către agenții economici care desfășoară activitate de comercializare a legumelor și fructelor.

Au fost verificați mai mulți agenți economici care comercializează legume și fructe la punctele de lucru de pe str. Horea, Craiova, Piața Gării și str. Crinului.

Nereguli constatate: expunerea și comercializarea legumelor și fructelor în exteriorul spațiilor comerciale, fără deținerea abonamentelor de comerț stradal, respectiv a avizelor de principiu emise de către Municipiul Cluj-Napoca.

Contravenţii şi sancţiuni: pentru neregulile constatate au fost încheiate 7 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 34.000 de lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 765/2017 şi ale Legii nr. 12/1990 republicată. Totodată au fost confiscate 767 kg legume și fruct comercializate în locuri neautorizate (banane, ceapă, cartofi, roșii, ardei, pere, piersici, prune, struguri).

Acţiunile pentru identificarea celor care practică astfel de comerț neautorizat continuă şi în perioada următoare, atât în zona ultracentrală, cât și în cartierele municipiului.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj