‚Am o căsuță mică”, cel mai vesel eveniment al toamnei se joacă pe scena Casei de Cultură a Studenţilor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis Am o casuta micaAsociaţia pentru formare şi dezvoltare continuă, în parteneriat cu Organizatia femeilor social democrate (OFSD) şi Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca organizează spectacolul ‚Am o căsuță mică”, cel mai vesel eveniment al toamnei dedicat copiilor şi părinţilor.

1 OCTOMBRIE 2014, CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR, ora 18:00

Flavius Milășan, Directorul Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, a declarat că: ”Instituția noastră sprijină acest proiect, care pe lângă latura artistică este un demers cu scop caritabil și educațional. Categoria vizată sunt cei 400 de copii din așezământul  de la Valea Plopului din județul Prahova, care vor fi beneficiarii unui program educațional ”Privește și învață”, program care se va derula la sfârșitul turneului național organizat de Gașca Zurli, mai multe detalii pe www.zurli.ro.”

După  succesul avut în luna Iulie cu spectacolul “Am o căsuță mică”, Gașca Zurli revine la Cluj cu același  entuziasm și voie bună. Vom avea parte de o zi magică, în compania celei mai cunoscute trupe de animatori pentru copii.

MIRELA RETEGAN, celebra autoare a cărţii „Mami, tati, joacă-te cu mine”, „Tanti prezentatoarea” a Trupei Zurli va încânta cu jocurile special pregătite pentru a învăţa părinţii şi copiii să petreacă timp frumos şi de calitate împreună. Astfel, aducem veselie pentru toţi copiii, fie ei mari sau mici, prin spectacolul „Am o căsuţă mică”.

Spectacolul face parte din turneul național pe care Gasca Zurli l-a pregătit pentru toti copiii din tară. Povestea turneului  național va fi o poveste magică pe înțelesul copiilor  și pe gustul părinților: simpatică, veselă, cu mesaj, educativă și interactivă. Șapte personaje de care copiii se vor îndrăgosti pentru totdeauna dacă încă nu s-au îndrăgostit vor prezenta un scenariu original, cu costume spectaculoase, muzică și orchestrație modernă! Vor transforma o oră din viața noastră în cea mai interesantă aventură!

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Cultură a Studenților, Magazinul de jucării Boribon  str. Bolyai nr. 4 (în curte)  sau Iulius Mall, standul Ticket Event (lângă centrul info). Preţul unui bilet este de 25 lei/loc.

Mai multe informaţii despre spectacol şi despre posibilităţile de implicare, pot fi accesate la http://unparintemaibun.ro/zurli-clujnapoca/ și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Un părinte mai bun.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj