Alte 48 de ambulanţe au plecat de la Cluj, spre serviciile UPU din ţară

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

predare ambulanteMinistrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, alături de Raed Arafat, şef al departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au predat astăzi, de la Cluj un număr de 48 de maşini de Ambulanţă pentru serviciile UPU din mai multe judeţe ale ţării.

La eveniment au mai fost prezenţi şi ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, senatorul PSD, Alexandru Cordoş, dar şi consilieri judeţeni ai PSD Cluj precum Remus Lăpuşan şi Matei Cristian.

Cu această ocazie, ministrul sănătăţii a mai anunţat la Cluj că a fost adoptată ordonanţa conform căreia salariile tuturor celor din sistemul sanitar vor creşte cu câte 100 de lei de la 1 ianuarie 2015. Pentru cei care au salarii minime, creşterea va fi de câte 150 de lei, dar în două trepte.

Raed Arafat a anunţat la rândul său că SMURD va beneficia de fonduri suplimentare pentru ca până la sfârşitul anului să fie cumpărate un număr de 50 automobile 4X4 care să intervină în zonele greu accesibile.

Sursă foto: www.facebook.com

Citeşte şi:

Ministerul Sănătăţii a trimis 37 de ambulanţe către 15 judeţe din ţară

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj