Alin Tişe: „Guvernul PSD surd, orb, dar nu şi mut”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

alin tiseSenatorul PDL, Alin Tișe a susținut astăzi, 23 Septembrie 2014,  în plenul Senatului, o declarație politică intitulată:“Guvernul PSD surd, orb, dar nu şi mut”.  

Distinşi colegi, Guvernul PSD ne-a demonstrat în peste 2 ani şi jumătate de când se află la putere că este surd şi orb dar nu şi mut. Este surd şi orb la nevoile populaţiei, la solicitările opoziţiei, la cererile societăţii civile. Nimic din ce este stringent şi necesar nu aude. În schimb, în loc să lucreze pentru ţară, pentru mediul economic, pentru elevi şi studenţi, intoxică spaţiul public cu o propagandă puternică şi deplasată şi cu prezenţa permanentă în studiourile televiziunilor prietene pentru a răspândi şi mai multă ură şi mai multă intoxicare. Acest guvern este surd şi orb la solicitarea părinţilor şi dascălilor pentru editarea manualelor şi abecedarelor, însă ne explică la ore de maximă audienţă că toată populaţia deţine şi utilizează tablete şi smartphonuri. Acest guvern este surd şi orb la solicitarea studenţilor şi mediului universitar de a nu mai ciopârţi legea educaţiei şi de a păstra ori introduce sisteme de calitate, în schimb ne explică cum strămoşii noştri au fost crescuţi de vulpi non cetăţeni ai Romei. Acest guvern este surd şi orb la solicitarea mediului de afaceri de a reduce taxele şi a combate evaziunea şi  concurenţa neloială, în schimb ne anunţă că ne va fi mai bine cu noile impozite pe stâlpi, pe hectarul de teren arabil, pe solarii şi sere, pe animalele din curţile oamenilor. Acest guvern este surd şi orb la solicitarea transportatorilor şi producătorilor de a continua programul de autostrăzi, în schimb ne explică ce bine o să o ducem din fondurile suplimentare (inexistente, sic!) aduse de supra-acciza pe combustibil. Acest guvern este surd şi orb la solicitarea pacienţilor de a aloca fonduri pentru medicamente, pentru programele naţionale  de sănătate (pentru diabet, cancer etc.) sau pentru spitale, în schimb ne explică că medicii de familie sunt de vină pentru că nu cheltuie banii lor să implementeze programe guvernamentale. Acest guvern este surd şi orb la solicitarea şomerilor de a dezvolta locuri de muncă, măcar pe acelea promise, şi de a le păstra pe cele existente, în schimb ne explică că nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă! Acest guvern este surd şi orb la solicitarea populaţiei de a extinde electrificarea în zonele de munte sau canalizarea şi reţeaua de apă potabilă în zonele rurale, în schimb ne explică cum vom downloada materiale pe tablete la lumina lumânării şi căţăraţi prin copaci. Că ignoră opoziţia şi propunerile sale, ne-a obişnuit, doar aşa fac regimurile comuniste şi totalitare. Dar că ignoră şi toată populaţia, mai ales pe cei ce nu votează cu ei, este tragic într-o democraţie. Atât pentru principiile democratice, cât şi pentru ţară, le-a spus Alin Tişe, senatorul PDL de Cluj membrilor Camerei de Senat.

Sursă foto: www.facebook.com

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj