Alianţa Creştin Liberală Cluj, pregăteşte debarcarea viceprimarilor PSD

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Buda si NicoaraÎn cadrul primei  conferinţe de presă susţinută de către Alianţa Creştin Liberală (ACL) Cluj, libedrii alianţei, au spus că intenţionează să elibereze din funcţii viceprimarii PSD de pe raza judeţului Cluj.

Concret, cei doi lideri, Marius Nicoară (PNL) şi Daniel Buda (PDL) au recunoscut că au existat întâlniri şi că cele două partide au decis ca prin majoritatea formată să pună pe posturile de viceprimari ocupate de PSD-işti, alţi oameni în primăriile din judeţ.

Evident că vom reface alianţele acolo unde este posibil şi acolo unde avem viceprimari de la PSD, n-o să mai rămână. Avem majoritate şi putem să facem acest lucru, au spus cei doi lideri.

Daniel Buda a mai spus că în această situaţie s-ar află cu aproximaţie 16 comune de pe raza judeţului. Acesta a mai adăugat că datorită bunei guvernări cu UDMR, viceprimarii UDMR vor rămâne, deocamdată, neatinşi de această majoritate.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj