Alexandru Cordoş s-a autosuspendat din funcţiile deţinute în PSD.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Alexandru Cordos 1Urmărit penal în cazul şiţiei sale care a fost reţinută pentru trafic de influenţă, senatorul Alexandru Cordoş se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în PSD, au anunţat reprezentanţii partidului.

„Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situţia juridică pe care o  voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie” a declarat senatorul Alexandru Cordoş.

Vă reamintim faptul că în urma percheziţiilor făcute de procurorii DNA la Spitalul de Urgenţă Cluj, soţia senatorului PSD, a fost acuzat şi ulterior reţinută pentru trafic de influenţă. Conform procurorilor, Alexandru Cordoş alături de fiica lor ar fi fost complici.

Citiţi şi:

DNA face percheziţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj. Suspiciuni de corupţie asupra soţiei unui senator clujean

Procurorii DNA au dispus începrea urmăririi penale asupra senatorului Alexandru Cordos, soţia şi fiica sa.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj