ALDE iese de la guvernare, Tăriceanu renunță la șefia Senatului și la candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

ALDE a decis ieșirea de la Guvernare și pare să faca front comun cu PRO România pentru ca atât Victor Ponta cât și Călin Popescu Tăriceanu și-au manifestat susținerea candidatului independent, Mircea Diaconu. Tăriceanu va renunța la șefia Senatului și la candidatura sa pentru alegerile Prezidențiale. 

După ședința ALDE ce a avut loc astăzi, pe lângă decizia de a părăsi coaliția, ALDE a mai decis și retragerea tuturor miniștrilor, acest partid având în funcție 4 miniștrii care dacă nu vor demisiona, vor fi retrași iar Premierul Viorica Dăncilă va numi miniștrii intermediari.

De asemenea, ALDE a avut discuții cu liderul PSD și-a exprimat nemulțumirile față de programul de guvernare și miniștrii însă, Viorica Dăncilă nu a acceptat să facă modificări asupra programului de guvernare și nici nu a venit cu propuneri pentru restructurarea ministerelor..

Într-o eventuală moțiune de cenzură înaintată de PNL sau partidele de opoziție, Tăriceanu a declarat că ALDE va face la rândul său ceea ce face un „partid din opoziție”. În legătură cu alăturarea de PRO România, Tăriceanu a mai spus că pentru moment nu sunt luate decizii și că acea coaliție parlamentară despre care au vorbit, la un moment dat, va fi doar pentru Senat, pentru moment.

 

 

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj