Admitere la Şcoala Populară de Artă „Tudor Jarda” pentru anul şcolar 2015-2016

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ADMITERE 2015 - 2016Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, instituţie de cultură care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă începerea înscrierilor la cursurile aferente anului şcolar 2014 – 2015. Examenul de admitere se va desfăşura în intervalul 22 septembrie – 25 septembrie, în cadrul compartimentelor „Muzică”, „Arte vizuale”, „Coregrafie” şi „Artă dramatică”, cu toate specializările şi disciplinele pe care le acestea le însumează, şi anume:

MUZICĂ

 Canto – clasic, muzică uşoară, muzică populară – Cluj-Napoca;

 Canto Muzică populară – Dej, Gherla;

 Improvizaţie Jazz – canto, instrumente de suflat, clape, cu coarde şi percuţie – Cluj-Napoca;

 Iniţiere Fanfară – Cluj-Napoca, Dej;

 Iniţiere Corală – Cluj-Napoca;

 Instrumente muzicale – Cluj-Napoca;

 Instrumente populare – Cluj-Napoca;

 Tehnici de interpretare în muzică – Cluj-Napoca.

ARTE VIZUALE

 Pictură, pictură pentru copii, artă decorativă – Cluj-Napoca, Turda;

 Grafică, ceramică, design vestimentar, decoraţiuni interioare, sculptură, artă fotografică –Cluj-Napoca;

 Ţesut-cusut – Cluj-Napoca, Bedeciu;

 Tehnici în pictură şi design vestimentar – Cluj-Napoca.

COREGRAFIE

 Dans clasic (balet copii), dansuri de societate, dans contemporan, dans modern, joc popular, instructor coregraf joc popular, instructor coregraf dans modern – Cluj-Napoca;

 Tehnici în coregrafie – Cluj-Napoca.

ARTĂ DRAMATICĂ

 Actorie, retorică, regie sunet, producţie audio – Cluj-Napoca;

Pentru înscrierea/reînscrierea la examenele de pe urma cărora se va obţine o diplomă de absolvire, doritorii sunt aşteptaţi la sediul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda”, din Cluj- Napoca, str. Fabricii de Zahăr, nr. 51, în perioada 7-21 septembrie 2015, între orele 10.00 – 18.00. Taxa de înscriere este de 50 lei, iar informaţii suplimentare legate de toate aspectele prezentate mai sus le găsiţi pe site-ul şcolii: http://www.scoaladearte.ro/20150803admitere-la-scoala-de-arte- tudor-jarda-cluj-napoca-pentru-anul-educational-2015-2016.html, la tel. 0264 592 576 sau la adresa de e-mail: scoaladeartecluj@yahoo.com.

Ca noutate absolută, din acest an, Şcoala de Arte lansează o serie de cursuri noi, de pe urma cărora nu se vor obţine diplome de absolvire, dar care urmăresc să atragă doritori ai artei, în diferite forme de exprimare, fără ca aceştia să fie implicaţi obligatoriu în activităţile educaţionale şi culturale curente ale şcolii. Drept urmare, formarea şi dezvoltarea acestor cursanţi nu se va face după o programă analitică dată (examene, catalog, etc.), ci după nevoia sau dorinţa lor. Începând din acest an, în urma cererilor primite, Şcoala Populară de Arte organizează Cursuri pregătitoare pentru categoria de vârstă 7-9 ani pe următoarele compartimente: „Arte vizuale”, „Muzică” şi „Coregrafie”. De asemenea, tot din acest an, Şcoala Populară de Arte organizează şi cursuri de „Asistenţă artistică” pentru toate categoriile de vârstă pe toate compartimentele, la cursurile de „Muzică”, „Arte vizuale”, „Coregrafie” şi „Artă dramatică”. Înscrierea la aceste discipline se va face conform procedurii de înscriere a tuturor cursurilor, însă fără examen, taxa fiind de 800 lei.

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, prin seriozitatea profesorilor şi instructorilor care activează în cadrul instituţiei, la rândul lor personalităţi de marcă ale vieţii cultural-artistice, a pregătit de-a lungul anilor numeroşi cursanţi care, în timp, au ajuns nume de referinţă în România. Prin urmare, persoanele înzestrate cu talent într-un domeniu sau altul, se pot înscrie cu încredere fiindcă într-o scurtă perioadă de timp ar putea deveni o valoare confirmată, şlefuită cu răbdare de către profesorii şi instructorii şcolii.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj