Acțiunile polițiștilor la Turda și Câmpia Turzii.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
acțiunile polițiștilor
Foto: Arhivă

Acțiunile polițiștilor au avut loc în perioada 17-19 aprilie a.c., când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, alături de cei ai Secției 4 Rurală, jandarmi și polițiști locali, au desfășurat activități în scopul verificării respectării prevederilor impuse pentru prevenirea și combaterii efectelor pandemice.

Au fost verificate locurile aglomerate, societățile comerciale, mijloacele de transport persoane și diferite obiective de interes.

De asemenea, efectivele care au acționat în sistem integrat au derulat acțiuni punctuale în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică și prevenirii oricăror fapte antisociale.

Pentru descurajarea indisciplinei rutiere și impunerea respectării normelor de circulație pe drumurile publice, polițiștii rutieri au fost prezenți pe raza de competență.

Acțiunile polițiștilor au  au condus la sancțiuni.

În urma activității efectuate, pentru neregulile descoperite au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, 35 dintre acestea pentru abateri de la prevederile legislației rutiere.

La aceeași dată, în jurul orei 18.45, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ150, în interiorul aceleiași localități, deși nu deținea dreptul de a conduce autovehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sunt efectuate cercetări privind comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În perioada 16-18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu cei ai Secției 9 Poliţie Rurală Turda, cu sprijinul jandarmilor și a polițiștilor locali au acționat atât pe raza municipiului, cât și a comunelor arondate, cu scopul verificării respectării normelor de protecție în contextul
pandemiei de coronavirus, menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirii riscului rutier.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate peste 120 de persoane și au fost verificate 97 de autoturisme și mijloace de transport persoane.

Totodată, forțele implicate au verificat respectarea normelor și a programului de funcționare de către operatorii economici.

Neregulile constatate au impus aplicarea unui număr de 40 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost aplicate 25 de sancțiuni, iar pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R.

De asemenea, polițiștii rutieri au constatat un număr de 10 abateri ale normelor rutiere, fiind retras un certificat de înmatriculare.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj