Acțiunile polițiștilor în prevenirea efectelor pandemiei.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

covid Acțiunile polițiștilorPe raza municipiului Cluj-Napoca, acțiunile polițiștilor continuă în vederea creșterii gradului de siguranță civică și rutieră, prevenirii și combaterii infracțiunilor comise în segmentul stradal, precum și în scopul verificării modului de respectare a măsurilor stabilite pentru reducerea la minim a riscului de răspândire a virusului Covid-19.

Astfel, la data de 7 februarie a.c., polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și ai Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ștefan Cicio Pop”, dar și de polițiști locali din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca au desfășurat activități specifice, în trei etape cu obiective diferite.Acțiunile polițiștilor covid cluj

Prima etapă, desfășurată în intervalul orar 10.00 – 13.00, a vizat verificarea respectării normelor de protecție în zona lăcașurilor de cult, a supermarket-urilor și a altor zone susceptibile de a forma aglomerări de persoane de pe raza de competență.

Cu această ocazie, au fost verificate 19 societăți comerciale și legitimate 57 de persoane.

Pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, alte 6 fiind aplicate ca urmare a încălcării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Acțiunile polițiștilor covidTotodată, în urma activităților de control în trafic au fost depistate 29 de persoane care încălcau normele de circulație pe drumurile publice, acestea fiind sancționate în conformitate cu OUG 195/2002R.

În acest context, polițiștii rutieri au reținut 2 permise de conducere.

În cea de-a doua etapă s-a acționat în zona centrelor comerciale din municipiul Cluj-Napoca, fiind verificați mai mulți operatori economici cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, între orele 16.00 – 20.00, au fost verificate 52 de autovehicule și 46 de societăți comerciale.

Au fost, de asemenea, legitimate peste 120 de persoane.

În total, în această etapă, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, 33 dintre acestea fiind generate de nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, 7 persoane au fost sancționate pentru abateri aduse Legii 61/1991R și 5 pentru nerespectarea normelor rutiere.

Exemplu:
Cu ocazia activităților de control au fost identificați 2 operatori economici care nu respectau măsura suspendării activității, desfășurându-și activitatea în spațiu închis, format din trei pereți de sticlă și un perete din alt material.

Fiecare societate a fost sancționată cu amenda în valoare de 3000 de lei, în conformitate cu Legea 55/2020. Pe cele 2 terase se aflau

Reprezentanților localurilor li s-a solicitat demontarea a doi pereți pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, aceștia conformându-se.

Ultima etapă de acțiune a fost organizată sub forma unor filtre rutiere instituite pe principalele artere de circulație, urmărindu-se verificarea respectării interdicției de circulație a persoanelor pe timp de noapte.

Au fost oprite pentru control 96 de autovehicule, fiind legitimate 125 de persoane.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020 și alte 3 pentru încălcări aduse normelor de circulație pe drumurile publice.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj