ÎN ACEST WEEK-END RULEAZĂ „DESPRE OAMENI ȘI MELCI” ȘI „POVEȘTI TRĂSNITE” LA MOVIE NIGHTS, ÎN IULIUS PARC

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Și în acest week-end lansăm ivitația de a ne bucura de filme în aer liber. Chiar dacă serile sunt mai răcoroase, la Movie Nights în Iulius Parc ne încălzim cu buna dispoziție oferită de două comedii: „Despre oameni și melci” și „Relatos salvajes” (Povești trăsnite).

Sfârșitul de săptămână va sta sub semnul amuzamentului, la Movie Nights. Proiecțiile de filme în aer liber programate în acest week-end alungă plictiseala și oferă zâmbete.

Vineri, pe 21 septembrie 2018, de la ora 20.00, cinefilii sunt invitați să afle totul „Despre oameni și melci”. Spectatorii vor descoperi o comedie autohtonă, care surprinde dificultățile tranziției de la comunism la capitalism printr-un maraton de situații amuzante în care se regăsesc angajații unei fabrici amenințate de faliment. În regia lui Tudor Giurgiu, pelicula a primit Premiul publicului la Gopo 2013.

Sâmbătă, tot de la ora 20.00, la Movie Nights se va vedea „Relatos salvajes” (Povești trăsnite), în regia lui Damián Szifrón. Pelicula combină elemente comice și thriller și a primit în anul 2016 premiul BAFTA pentru un film în altă limbă decât engleza. Este o poveste despre dragoste, dezamăgire, răzbunări ale trecutului, tragedie și chiar violența din detaliile vieții de zi cu zi. Ilustrează personaje care traversează granița dintre civilizație și brutalitate, fiind lipsiți de apărare în fața unei realități care poate deveni imprevizibilă.

Movie Nights este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Festivalului Internațional de Film Transilvania. Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj