A picat din lista de candidaţi la primaria Floreşti, înainte să se usuce pasta pe hârtie. Află despre cine este vorba

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
dan maier
Sursa Foto: www.facebook.com

Au fost primii care şi-au anunţat viitorul candidat la Primăria comunei Floreşti, dar se pare că lucrurile s-au schimbat iar candidatul alături de întreaga organizaţie de la Floreşti au devenit inactivi în urma neînţelegerilor de la nivelul partidului. Mai mult, candidatul se pare că s-a retras şi din cursa pentru fotoliul de primar al celei mai mari comune din ţară.

Este vorba despre Partidul Puterii Umaniste (PPU)-social liberal. Încă din iunie 2015 PPU anunţa noua organizaţie (n.red. formată din toţi cei care au ales să părăsească Partidul Conservator şi să se alăture noului partid al lui Şerban Rădulescu), iar pentru alegerile din 2016 ca şi candidat la Floreşti aflam că va fi domnul Dan Maier.

În 2016, la conferinţa ce anunţa candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca trebuia să fie prezent şi Dan Maier şi respectiv anunţat oficial ca şi candidat la Primăria Floreşti. De altfel, exact aşa a fost lansată şi invitaţia la conferinţa de presă, numai că spre surprinderea noastră Dan Maier nu a mai fost anunţat. 

Conform acestuia, PPU a fost doar o dezamărire şi nu doar pentru el. Se pare că la acest moment supărarea e destul de mare, atât de mare încât organizaţia de la Floreşti este inactivă.

„Am vrut să mă implic şi să fac ceva bun pentru comunitate. De la asta a pornit totul şi am fost susţinut şi încurajat de toţi cei din jurul meu. Dacă vă amintiţi la noi am demisioat toţi ca să îl urmăm pe domnul Şerban Rădulescu dar am început să simt o mârşăvie, ca să fiu elegant şi temerile mele au început să se adeverească. Eu nu sunt pregătit să fac jocurile cuiva. Vreau să mă implic pentru comunitate nu să fac jocurile altora. Acum întreaga organizaţie de la Floreşti este inactivă”, a declarat Dan Maier pentru Cluj24h.ro

Cu toate aceastea, Dan Maier nu exclude posibilitatea unor discuţii, înţelegeri care ar putea să îl readucă în lista candidaţilor. Atât pe el cât şi pe cei din listele de consilieri locali.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj