A lovit cu maşina o persoană şi a fugit de la faţa locului. Poliţiştii l-au găsit la domiciliu.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 21 februarie a.c., ora 17:33, pe Bulevardul Muncii din Cluj- Napoca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat la domiciliu, la scurt timp de la producerea evenimentului.

Un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, înspre strada Oaşului, a surprins şi accidentat o tânără angajată în traversarea străzii.

Conform primelor informaţii, tânăra de 20 de ani, din judeţul Sălaj, s-ar fi angajat în traversarea străzii în zona unei treceri pentru pietoni, urmând a se stabili cu exactitate daca s-a angajat regulamentar în traversare.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei, fiind depistat la domiciliul său la circa 30 de minute de la producerea evenimentului rutier.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare  corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

ATENŢIE: Conform Codului penal, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului sau de către instructorul auto, aflat în procesul de instruire, ori de către examinatorul autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, implicat într-un accident de circulaţie, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Nu se reţine această infracţiune în situaţia în care accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, precum şi în alte situaţii expres prevăzute de lege.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj