A furat energie electrică, iar acum este cercetat

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

priza curentUn bărbat, din Iara, este cercetat pentru furt de energie electrică, după ce s-a constatat că acesta s-ar fi racordat ilegal la reţeaua principală de distribuţie.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat, de 53 de ani, din Iara, pentru furt şi racordare ilegală la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

S-a constatat faptul că persoana în cauză, având locuinţa pe raza comunei Iara, s-ar fi racordat ilegal, folosind dispozitive improvizate, la reţeaua principală de distribuţie a energie electrice. Prejudiciul cauzat unităţii de distribuţie este de aproximativ 2.800 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt și folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea ori pentru ocolirea echipamentelor de masurat.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj