A fost reţinut după ce a tâlhărit o femeie în public. Poliţiştii avertizează cetăţenii. Ce trebuie să faci?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

furt portmoneuLa data de data 5 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de tâlhărie calificată.

În fapt, persoana în cauză, ar fi aplicat victimei o lovitură cu pumnul în zona feţei, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din zona gării. Ulterior agresiunii, persoana vătămată, o femeie, de 27 de ani, şi-ar fi scăpat pe trotuar telefonul mobil la care vorbea, iar cel bănuit de comiterea faptei şi l-ar fi însuşit, continuându-şi deplasarea.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, s-a reuşit identificarea persoanei care ar fi săvârşit fapta şi recuperarea bunului sustras.

Poliţiştii continuă activităţile în cauză, pentru documentarea exactă a împrejurărilor în care s-a comis fapta, sub coordonarea unităţii de parceht competente.

Pentru a nu fi victime ale acestui gen de fapte şi, totodată, pentru a avea sărbători liniştite, poliţiştii vă recomandă:

Fiţi prevăzători, pentru a nu deveni ţinta hoţilor de buzunare!

Adoptaţi un comportament prudent atunci când folosiţi telefonul mobil în spaţii publice!

În zonele aglomerate din pieţe, bazare, gări, autogări, magazine, lăcaşe de cult, manifestaţi atenţie sporită asupra banilor sau altor obiecte personale!

Nu purtaţi portmoneul în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei, în sacoşă sau la vedere, ci în poşete, borsete sau în buzunarele interioare ale vestimentaţiei!

Nu păstraţi în acelaşi loc banii, actele personale şi cheile apartamentului!

Nu vă lăsaţi atraşi în locuri dosnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse, mai ieftine, de obicei contrafăcute.

În aglomeraţie, dacă vă simţiţi bruscaţi cu intenţie, controlaţi-vă geanta sau portmoneul chiar în acel moment şi priviţi cu atenţie persoanele din jurul dumneavoastră!

Dacă sunteţi victima unei infracţiuni, dacă aţi asistat sau aveţi cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte antisociale, adresaţi-vă celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj