A fost prins în timp ce încerca să fure dintr-o maşină parcată. Poliţiştii l-au reţinut pentru furt calificat.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

politiaUn bărbat a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat. Acesta a fost depistat şi reţinut de poliţişti pentru furt calificat.

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 22 de ani, din Turda, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că, prin forţarea geamului portierei, tânărul ar fi pătruns într- un autoturism parcat pe raza cartierului Mărăști, pentru a sustrage bunuri. Dintre scaunele din faţă, ar fi luat un aparat GPS şi două portmonee cu acte şi bani. Acesta a fost nevoit să abandoneze obiectele însuşite, întrucât a fost surprins de trecători, care au alertat poliţia.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană le mulţumeşte trecătorilor aflați în zonă pentru vigilenţa şi promptitudinea de care au dat dovadă şi îi indeamnă pe toţi cetăţenii să nu rămână nepăsători la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Sesizaţi cu încredere poliţia atunci când ceva sau cineva vi se pare suspect!

Proprietarilor de autovehicule, poliţiştii le reamintesc să nu lase la vedere în autoturism bunuri de valoare (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile, etc.). Pe timpul nopţii sau dacă nu folosiţi vehiculul mai mult timp, luaţi din autoturism aparatura electronică detaşabilă (CD/MP3-player, sisteme de navigaţie GPS, etc.);

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj