A doua ediție a „In_Cluj_Art” – Spectacol de dans, muzică și teatru.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Sursa foto: http://www.inclujart.ro
Sursa foto: http://www.inclujart.ro

Clujenii sunt invitaţi JOI, 2 noiembrie 2017 la un spectacol deosebit de dans, muzică şi teatru în cadrul celei de-a doua ediţii a Concursului de tinere talente “In_Cluj_Art”.

Programul va cuprinde momente artistice pe tema incluziunii sociale menite să promoveze dezvoltarea unei atitudini sociale pozitive, bazată pe implicare activă, toleranţă, solidaritate şi respect faţă de grupurile vulnerabile din comunitate.

Timp de o zi tinerii Clujului, prieteni, părinți și bunici sunt invitați să intre în comunitatea celor care iubesc arta și să se bucure în familie, trăind împreună o experiență memorabilă, departe de preocupările cotidiene.

Prestația concurenților va fi apreciată de un juriu alcătuit din 3 personalități ale vieţii muzicale și culturale clujene, specialiști din domeniul educației, culturii şi show biz-ul din România: Elena IVANCA, actriţă a Teatrului Naţional Cluj-Napoca din 2000;

RUSZNYAK Alice Alexandra, multiplă campioană națională de dans sportiv în perioada 2008-2012 Arpy Török, fost concurent la „Vocea României” sezonul 3.

Evenimentul va avea loc la Cinema Dacia din Cluj-Napoca (Str. Bucegi, nr. 11B, Cartier Mănăștur), în data de 2 noiembrie 2017, începând cu ora 18.00, iar decernarea premiilor, pentru primii clasați la secțiunile dans, muzică și teatru, va avea loc imediat după spectacol.

Toți concurenții vor primi diplome de participare, iar câștigătorii, premii în bani și alte beneficii.

Intrarea este liberă. Mai multe detalii găsiți la link-ul www.inclujart.ro

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni”, proiect implementat de Asociația STP-NV în parteneriat cu „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” (PROIS-NV) și realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj