Urmărit naţional depistat de poliţişti la Cluj-Napoca

politiaÎn urma unor acţiuni pentru depistarea persoanelor urmărite, poliţiştii au identificat un bărbat, urmărit naţional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.

Poliţiştii clujeni au acţionat pentru a depista persoanele date în urmărire naţională şi internaţională, pe numele cărora erau emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi a persoanelor dispărute.

Astfel, la data de 19 mai a.c., ora 16:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie au depistat un bărbat, urmărit naţional.

Bărbatul, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, a fost identificat pe strada Frunzişului, din municipiu. Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Cluj-Napoca.

Persoana în cauză, care avea de executat 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj