Proiect internațional „Porți verzi – Porți secuiești” la Școala Gimnazială „Horea” din Cluj-Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

copii 3Un grup de 12 elevi ai Școlii Gimnaziale “Horea” din Cluj-Napoca, sub coordonarea doamnei profesoare Carmen Trașcă, participă la proiectul internațional „Porți verzi – Porți secuiești”.

Scopul acestei acțiuni este conștientizarea opiniei publice asupra pericolelor poluării planetei noastre dar și mobilizarea în vederea contracarării efectelor nocive ale nepăsării oamenilor. Grupul “ProNatura” a confecționat în acest scop șase postere, sub titlul generic „Terra de azi – Terra de mâine” și le-a prezentat comunității clujene, fie ea de vârstă școlară sau adulți.

Elevii școlii „Horea” s-au întâlnit pentru discuții pe teme ecologice cu colegi de-ai lor de la Liceul Teologic Reformat, Grupul Școlar “Ana Aslan”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „Emil Isac”, Grădinița cu „Parfum de tei” dar și cu angajații Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga”, ai Clinicii de Pediatrie II, ai Imprimeriei „Ardealul”, ai Serviciului de Ambulanță Cluj, etc., în total peste 20 de locații fiind pe agenda elevilor.

copii 1 copii

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj