CTP Cluj-Napoca anunţă modificări începând cu 2 martie 2015. Vezi despre ce este vorba

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
autobuz ctp
Foto; Arhiva Cluj24h.ro

Reprezentanţii Companiei de Transport Cluj-Napoca au anunţat modificări în ptinivnţa transportului în comuna din municipiul. Modificările ce vor fi implementate începând cu 2 martie 2015 sunt următoarele:

În Atenţia Publicului Călător !

Ca urmare a hotărârilor Comisiei de sistematizare a circulatiei din cadrul Primăriei, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunţă, cu caracter experimental, începând cu data de 2 martie 2015:

  • Reluarea transportului pe linia 22 de microbuze, pe traseul P-ţa Gării – str. Memorandumului – str. I. Moldovan (Spit. de Boli Infecţioase);
  • Prelungirea traseului liniei 46 de autobuze, din str. Observatorului, pe str. Lunii – str. Eugen Ionesco – str. Kos Karoly – giraţie Cal. Turzii şi retur;
  • Modificarea traseului liniei 29 (Str. Bucium – P-ta M. Viteazul), la venire spre centru din str. Motilor, pe str. Memorandumului – P-ţa Unirii – Regele Ferdinand.

Programele de transport vor putea fi consultate pe site-ul www.ctpcj.ro şi la punctele de vânzare a biletelor de pe traseele liniilor, începând cu data de 25.02.2015. Staţiile vor fi comune cu celelalte staţii ale Companiei de Transport Public de pe traseu.

Au transmins printr-un comunicat de presă reprezentanţii Companiei de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj