Au fost finalizate lucrările de extindere a canalizării din localitatea clujeană Cămărașu

Retro L’amour

Aduce în BTarena o adevărată sărbătoare a muzicii din anii ’80 și ’90, în zilele de 5 și 6 decembrie. Festivalul va reuni unele dintre cele mai iubite nume ale muzicii retro.

concert dr alban, cluj24h.ro, știri din cluj, retro lamour, bt arena, paula seling, bilete retro lamour, cluj24h

Extinderea canalizării în Cămărașu a fost încheiată. Investițiade în valoare de 1.730.072 lei, se aflăîn procedură tehnică de recepție.

Compania de Apă Someș S.A., a finalizat lucrările de extindere a rețelei de canalizare pe patru străzi din localitatea Cămărașu.

Această instituție este operator regional de apă, aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj:

„Este foarte important ca, în fiecare localitate unde există un sistem centralizat de alimentare cu apă potabilă,

să fie operaționalizat și un mecanism de preluare și evacuare a apei uzate.

Din acest considerent, Consiliul Județean se preocupă ca acest tip de management al utilităților de interes public să fie implementat în cât mai multe localități clujene.

Acestea sunt în beneficiul direct al cetățenilor”.

Extinderea canalizării în Cămărașu a fost încheiată

Investiția recent finalizată și aflată în procedură tehnică de recepție. Aceasta a vizat extinderea rețelei de canalizare menajeră din localitatea Cămărașu.

Mai exact, pe o lungime cumulată de cca. 2 km, acoperind patru străzi:

1 Mai,

9 Mai,

Iuliu Maniu și

Libertății.

Lucrările, în valoare de 1.730.072 lei, au fost finanțate de Consiliul Județean Cluj din fondul „Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare – I.I.D.” al Companiei de Apă Someș.

A fost constituit din redevența și impozitul pe profit virate forului administrativ județean și returnate Companiei pentru investiții.

Amintim faptul că, după finalizarea procedurii de recepție, pentru racordarea efectivă la noua conductă de canalizare, cetățenii vizați vor trebui să obțină avizele solicitate de operatorul de apă și să încheie contractul de furnizare a serviciului.

Citește mai multe știri din „Administrație”.

Articole Noi