Primarul Municipiului Cluj-Napoca a votat transparent precum urnele de vot

Retro L’amour

Aduce în BTarena o adevărată sărbătoare a muzicii din anii ’80 și ’90, în zilele de 5 și 6 decembrie. Festivalul va reuni unele dintre cele mai iubite nume ale muzicii retro.

concert dr alban, cluj24h.ro, știri din cluj, retro lamour, bt arena, paula seling, bilete retro lamour, cluj24h

emil boc si udreaPrimarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc nu s-a ascuns nicio clipă, a ţinut să reamintească şi în ziua votului cu cine a votat. Acesta le-a pregătit clujenilor o surpriză şi a pus în secţiile de votare urne transparente.

Emil Boc a fost însoţit la vot de soţia lui, însă la ieşirea din secţia de votare le-a reamintit clujenilor că a votat cu acel candidat pe care l-a susţinut pe întreaga campanie electorală. Desigur, este vorba de Elena Udrea candidatul PMP. Emil Boc nu a mai ţinut cont de faptul că este membru PDL şi şi-a manifestat susţinerea pentru Elena Udrea de fiecare dată. A asemnat lista de susţinere a candidatei, public, în faţa camerelor de luat vederi, şi mai mult a însoţit-o de foarte multe ori, alături de Traian Băsescu în vizitele făcute în campania electorală.

Primarul municipiului le-a mai spus reprezentanţilor presei că a pregătit o surpriză pe care a ţinut-o ascunsă până în ziua votului: urnele de vot sunt transparente.

Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Articole Noi