Drumul județean 103Z a intrat în faza de asfaltare.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

drumul judetean 103Z

Lucrările derulate de Consiliul Județean pe DJ 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G) au intrat în faza de asfaltare.

Consiliul Județean Cluj anunță faptul că pe drumul județean 103Z Sălicea (joncțiunea cu drumul județean DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G), recent preluat în administrare de forul administrativ județean, a început asfaltarea.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Această investiție este rezultatul colaborării cu primarul comunei Ciurila, domnul Teodor Cristinel Popa, cu care facem o echipă foarte bună. Sunt convins că foarte mulți clujeni vor aprecia calitatea drumului, la finalul lucrărilor, în special cei care aleg să petreacă timpul liber în natură, în imediata apropiere a Clujului, dar nu numai“.

Lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de aproape 19 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975. În această primă etapă, lucrările de asfaltare vizează sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 2+350.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj