Femei salvate după ce se rătăciseră pe munte.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

jandarm montanMarți, 30 iunie a.c., în jurul orei 20.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, s-a primit prin sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, o solicitare din partea unei femei, care a precizat că s-a rătăcit în timp ce se afla la cules de ciuperci cu sora sa, în zona Pădurii Călățele.

S-a luat legătura cu Postul de Jandarmi Montan Călățele-Fântânele în vederea începerii căutărilor în zona indicată de persoană.

În jurul orei 22.30, cele două femei au fost găsite pe un drum forestier de către o echipă formată din jandarmi montani și pompieri. Acestea au fost conduse în siguranță în localitatea Călățele fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

La acțiunea de căutare a celor două persoane au mai participat salvamontiști și polițiști.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj