(Video) Florești: Bărbat încătușat într-o parcare și condus la secție pentru identificare.

1
607

barbat ridicat de politistiÎn preajma orelor 18,00, un tânăr a fost încătușat și ridicat de polițiști într-o parcare din comuna Florești.  Persoana a fost condusă la sediul secției de poliție pentru stabilirea identității. 

La fața locului au fost prezenți mai mulți polițiști, mai exact două echipaje de poliție, cel mai probabil a secției 6 de poliție rurală Florești și un echipaj de jandarmi care au intervenit pentru a-l încătușa pe tânăr într-o parcare a unui ansamblu de locuințe din comuna Florești.

Tânul s-a opus solicitărilor polițițtilor așa că a fost pus la pământ și încătușat după care a fost fost ridicat și introdus în una dintre mașinile de poliție pentru a fi transportat la secție și identificat.

Conform informațiilor primite de la purtătorul de cuvant al IPJ Cluj, este vorba despre o persoană cu probleme psihice care a alarmat vecinii. A fost solicitat sprijinul polițiștilor astfel că aceștia s-au prezentat pentru tidicarea bărbatului.

Este vorba despre o persoană cu probleme psihice. Patrula s-a deplasat la fața locului dar persoana s-a opus. A fost chemat sprijin, bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției Florești și cel mai probabil urmează să fie internat. Este o persoană cunoscută, cineva a sunat la poliție dar la nu la numărul unic de urgențe și patrula s-a prezentat la fața locului, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.