UPDATE: Bărbat reținut după ce a amenințat un copil cu un cuțit pentru 5 lei.

Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

La data de 24.01.2018, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, a fost sesizată prin SNUAU 112, de un minor de 15 ani, din Cluj- Napoca, cu privire la faptul că în jurul orelor 22:55, o persoană necunoscută de sex masculin, prin amenințare cu un cuțit, l-a deposedat de suma de 5 lei, în timp ce se afla într-o stație de transport în comun pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj- Napoca.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul unui jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, unui echipaj al poliției locale şi al cetăţenilor, a identificat bărbatul de 31 ani, din municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.

Acesta a fost reţinut pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca în vederea luării unor măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a suspectului.

UPDATE:

P​e numele barbatului de 31 ani, din Campia Turzii instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de ​talharie calificata. Cercetarile continua in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.
Acesta a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Cluj.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj