Minoră de opt ani, rănită grav după ce a alunecat de pe bordura trotuarului și a pătruns pe partea carosabilă.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 08.11.2017, în jurul orei 07:25, pe Calea Dezmirului din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei minore de 8 ani.

Un bărbat de 60 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoutilitara pe Calea Dezmirului, dinspre str. Pata Rât spre sat Dezmir, a surprins și acroșat cu partea față dreapta o minoră de 8 ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, aflându-se pe trotuar, a alunecat de pe bordura trotuarului, s-a dezechilibrat și a pătrus pe partea carosabilă.

Minora a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii fac verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj