Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judeţean Râşca – Mănăstireni

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

manastireni 1Consiliul Judeţean Cluj a finalizat lucrările de aşternere de covor asfaltic pe drumul judeţean DJ 103L Râşca – Mănăstireni, acestea vizând sectorul de drum în lungime de 7,5 kilometri, cuprins între kilometrul 0+000 şi kilometrul 7+500. Pentru finalizarea integrală a lucrărilor de întreţinere, în perioada imediat următoare se vor mai executa lucrări constând în acostamente.

,,Importanţa finalizării asfaltării acestui tronson e dată de faptul că el reprezintă o cale alternativă de acces spre zona montană a judeţului Cluj, una dintre cele mai importante din punct de vedere turistic, drumul judeţean 103L realizând o legătură facilă şi rapidă între drumul judeţean 108C, pe direcţia Mărgău – Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor şi drumul judeţean DJ 103K – drumul naţional DN 1R, pe direcţia Beliş – staţiunea Fântânele”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Pentru a se asigura durabilitatea lucrărilor şi o durată cât mai mare de exploatare a drumului în condiţii optime, lucrările s-au executat exclusiv în condiţii meteorologice favorabile, calitatea acestora fiind permanent verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

manastirenimanastireni 3manastireni 2

 

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj