În perioada 3 iulie – 31 august 2017, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită elevii (începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a) la relaxare și creativitate, în cadrul Taberei Etnografice de Vară 2017.
Atelierele noastre sunt:
- Podoabe din mărgele (confecționare de zgărdițe, brățări),
- Pictură de Icoane pe Sticlă
- Modelaj în Lut (în luna august, acest atelier se va desfășura alternativ cu atelierul „Cusături pe pânză” – în perioade ce vor fi comunicate pe site-ul Muzeului Etnografic ).
Activitățile se desfășoară exclusiv în aer liber, în Parcul Etnografic Romulus Vuia, de luni până vineri, între orele 10 – 14.
Participarea la ateliere se face prin rotație zilnică, 1 atelier/zi (exemplu: luni- copilul participă la atelierul de Podoabe din Mărgele, marți- copilul participă la atelierul de Modelaj în Lut, ș.a.m.d.)
Înscrierile se fac pe serii de câte 5 zile, numărul de locuri disponibile/atelier fiind de max. 10 copii.
Vă rugăm să faceți înscrierea copiilor telefonic, la nr. telefon 0788100249 , între orele 9-14, de luni până vineri.
Vârsta participanților: între 6 ani împliniți – 14 ani.
Adresa locului de desfășurare a Taberei: str. Tăietura Turcului FN.
Taxa de participare: 25 lei/zi (se achită la începutul unei serii de 5 zile).
În situațiile în care, din diverse motive (plecare din localitate etc.), părinții solicită înscrierea copiilor pentru o perioadă mai scurtă de 5 zile, vă rugăm să ne comunicați acest lucru la înscriere.
Pentru înscrierea copiilor, rugăm părinții/însoțitorii să aibă asupra lor actul de identitate (adulți).
Pentru detalii legate de modul de desfășurare a Taberei, este disponibil Regulamentul de desfășurare a Taberei 2017, pe site-ul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, la următorul link:http://www.muzeul-etnografic.ro/_Files/regulament-tabara-2017.pdf.