Accident mortal la Negreni. Un șofer a adormit la volan, a ieșit de pe partea carosabilă și a acroșat doi pietoni.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
drum masini
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 08:20, pe DN1-E60, în comuna Negreni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1-E60, dinspre Cluj-Napoca spre Oradea, din cauza oboselii ar fi adormit la volan. Astfel, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile, acroşând doi pietoni aflaţi în vecinătatea vehiculului parcat.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, de 28 de ani, din judeţul Mureş, şi cu rănirea uşoară a unui bărbat, de 24 de ani, din judeţul Covasna.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj