O nouă rută de acces spre zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

drum rachitele 1După recenta finalizare a lucrărilor de asfaltare pe drumul judeţean DJ 103H Scrind – Săcuieu – Bologa care au vizat un sector în lungime de 4,7 kilometri, mai exact de la kilometrul 13+450 până la kilometrul 18+150, au fost demarate lucrările pregătitoare în vederea asfaltării ultimului sector de drum rămas neasfaltat, în lungime de 1,2 kilometri, de la kilometrul 18+150 până la kilometrul 19+250.

Asfaltarea integrală a drumului judeţean DJ 103H Scrind – Săcuieu – Bologa va asigura o legătură rapidă şi facilă între drumul naţional DN1 (prin localitatea Bologa) şi drumul judeţean 108C care traversează zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, scurtându-se în mod considerabil un traseu care necesita folosirea drumului naţional DN1, din localitatea Bologa până la Huedin, apoi a drumului naţional DN1 R, de la Huedin până în localitatea Călata, şi a drumului judeţan DJ 108C, pe direcţia Călata – Mărgău – Scrind.

drum rachitele„Marele avantaj al lucrărilor de asfaltare de pe acest drum se referă la faptul că în acest fel se deschide o nouă rută de acces, extrem de facilă şi mult mai scurtă, spre una dintre cele mai frumoase zone montane ale judeţului, o alternativă de legătură viabilă între unul din cele mai circulate drumuri naționale din România – DN1 și extrem de atractivele obiective turistice din Munții Apuseni” a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj