Primăria Cluj-Napoca anunță redistribuirea alimentelor POAD 2015

Retro L’amour

Aduce în BTarena o adevărată sărbătoare a muzicii din anii ’80 și ’90, în zilele de 5 și 6 decembrie. Festivalul va reuni unele dintre cele mai iubite nume ale muzicii retro.

concert dr alban, cluj24h.ro, știri din cluj, retro lamour, bt arena, paula seling, bilete retro lamour, cluj24h

ajutoare alimente de bazaPrimăria municipiului Cluj-Napoca reamintește faptul că în această perioadă are loc redistribuirea alimentelor furnizate în cadrul Programului POAD 2015 la cele două puncte de distribuție:

1. Calea Baciului nr. 18 – pentru persoanele cu handicap grav și accentuat;

2. Str. Vidrei nr.8, cartierul Someșeni – pentru celelalte categorii de beneficiari (pensionarii, invalizi de război, văduve de război, deportați, revoluționari, șomeri cu pensii/îndemnizații cumulate până la 450 lei, beneficiari de alocație de susținere a familiei, beneficiari de venit minim garantat).

Orar: luni, marţi, miercuri: 8,30- 15,00

joi: 8,30 – 16,30

vineri: 8,30 – 13,00

Se pot prezenta la punctele de distribuție acele persoane care au ridicat o singură dată sau care nu au ridicat deloc alimentele.

Redistribuirea se face pe baza actului de identitate și a documentelor care atestă încadrarea în categoriile de persoane defavorizate (pentru persoanele care nu figurează în listele inițiale).

Articole Noi