Accident mortal la Tureni. A pierdut controlul mașinii și a intrat în parapeții ce separă sensurile. Polițiștii avertizează: „Conduceți prudent „

politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23:15, un bărbat de 30 de ani, din Tureni, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza comunei de domiciliu,  pe direcţia Turda – Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două indicatoare de semnalizare și cu parapeții care separă sensurile de mers.

În urma impactului, autoturismul s-a aprins, iar conducătorul auto a decedat.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa  7.000 de lei.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

CONDUCEȚI PRUDENT PE TIMP DE PLOAIE!

Pentru conducerea în siguranță în condiții de ploaie, le recomandăm șoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj