Tănărul de 19 ani din Turda care a dispărut, a fost găsit la punctul de trecere a frontierei Stamora – Moravita.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
tanar disparutUn tânăr de 19 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, a plecat dintr-un cămin studenţesc din Cluj-Napoca, din data de 16.03.2016. Acesta a fost depistat de poliţişti la Punctul de Trecere a  Frontierei Stamora – Moraviţa.
Vă informăm cu privire la faptul ca RĂVAŞ MIHAI CĂTĂLIN, tânărul de 19 ani, din Turda, plecat voluntar dintr-un cămin studenţesc din data de 16 martie a.c., a fost depistat la Punctul de Trecere a  Frontierei Stamora – Moraviţa. Urmează a fi clarificate toate aspectele referitoare la plecarea acestuia, au transmis în această dimineaţă, reprezentanţii IPJ Cluj.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj