Tânăr de 22 de ani, închis pentru că a accesat ilegal un sistem informatic și a efectuat operațiuni financiare frauduloase.

Retro L’amour

Aduce în BTarena o adevărată sărbătoare a muzicii din anii ’80 și ’90, în zilele de 5 și 6 decembrie. Festivalul va reuni unele dintre cele mai iubite nume ale muzicii retro.

concert dr alban, cluj24h.ro, știri din cluj, retro lamour, bt arena, paula seling, bilete retro lamour, cluj24h
calculator
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat din Cluj-Napoca care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În 17 martie a.c., în jurul orelor 08:30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat de 22 ani, din Cluj-Napoca, care posedă mandat de executare a pedepsei emis de Tribunalul Cluj, fiind condamnat la 3 ani şi 8 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Gherla

Articole Noi