Boc: „Voi propune acordarea diplomei şi medaliei Pro Urbis handbalistei Cristina Laslo”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Emil BocPrimarul Emil Boc a anunţat că va premia performanţa obţinută de handbalista clujeană Cristina Laslo, împreună cu echipa naţională de handbal feminin U18 a României la Campionatului Mondial, care a avut loc în perioada 20-26 iulie 2014 în Macedonia.

Naţionala a câştigat titlul de campioană mondială la handbal feminin, după ce s-a impus cu scorul de 32-21 în finala jucată împotriva reprezentativei Germaniei. Clujeanca Cristina Laslo, căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României (sub 18 ani), a fost declarată cel mai bun jucător al turneului.

„În şedinţa din august voi propune Consiliului Local acordarea Diplomei şi medaliei PRO URBIS şi a unui premiu în valoare de 2000 de lei handbalistei Cristina Laslo, pentru contribuţia deosebită pe care a avut-o la acest turneu mondial şi pentru că a reprezentat sportul clujean la cel mai înalt nivel”, a precizat primarul Emil Boc. Handbalista Cristina Laslo s-a născut în 10 aprilie 1996 la Cluj-Napoca şi s-a format la Clubul Sportiv Şcolar Viitorul. În prezent, sportiva activează la echipa de handbal feminin „U” Jolidon Cluj-Napoca.

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj