Meci caritabil FC Bosch – Olimpia UT Cluj.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

meci caritabil olimpia - boschClubul Olimpia UT Cluj Napoca a decis în semn de compasiune fata de familiile victimelor din Clubul Colectiv și respectând un doliu față de toți acei tineri care și-au pierdut viața, să suspende festivitatea tradițională de sfârșit de an, bugetul alocat organizării acesteia fiind redirecționat unor acțiuni de caritate.

Astfel, prima acțiune de acest gen a avut loc în seara zilei de 7 Decembrie 2015 când întreg lotul clubului împreună cu sponsorul principal BG Soft și conducerea clubului a participat la un eveniment caritabil destinat susținerii copiilor cu nevoi speciale de la Școală Speciala nr.2, CRDEI.

S-au oferit cadouri copiilor prezenți, iar compania BG Soft prin proprietarul Bernard Gorjezewsky a anunțat o donație catre Scoala Speciala de 15 computere.

Al doilea eveniment va avea loc Luni 14 Decembrie 2015 de la ora 20.00 în Sala Sporturilor Horia Damian.
Acțiunea constă într-o partida demonstrativă de fotbal în sala între fetele de la Olimpia și echipa de fotbal feminin a companiei Bosch Internațional.

Biletul de intrare la acest eveniment constă într-o jucărie sau dulciuri ce vor fi acordate copiilor cu nevoi speciale.

Va așteptăm alături de noi!

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/1146875242007316/

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj