Iohannis, baie de mulţime printre protestatari. Oamenii au început să strige: „Ruşine să vă fie”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
klaus iohannis
Foto: www.facebook.com

Klaus Iohannis a îndrăznit să iasă în stradă printre protestari. În Piaţa Universităţii protestatarii l-au aşteptat însă situaţia nu a fost aşa cum Preşedintele se aştepta. Oamenii au începtut să îi ceară demisisa, şi să strige din nou, că toate partidele sunt aceaşi mizerie. Zâmbetul de faţa Preşedintelui a dispărut. 

Spiritele s-au încins în Piaţa Universităţii, unde în această seară Preşedintele Klaus Ioohannis a făcut greşeala să apară. A fost sigur că poporul va avea o altfel de reacţie, cel mai probabil Preşedintele nu se aştepta ca românii care erau în piaţă să aibă o astfel de reacţie. Aceştia au început să strige mai multe dintre sloganurile pe care deja le-am auzit cu toţii la proteste.

„Nu vă bucuraţi că voi o să urmaţi”

„Toate partidele, aceeaşi mizerie”

„Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”

„Vrem 300 nu 600 sute”

Klaus Iohannis a părut extrem de dezamăgit şi nu doar din cauza huiduielilor şi a celor strigate de oameni, dar mai mult aceştia se împingeau, nici televiziunile nu au reuşit să transmită imagini în direct având o imagine bună.  A fost extrem de greu şi pentru cei care încercau să îi asigure protecţie (aproximativ 30 de persoane) Preşedintelui care pe parcursul a 15 minute cu greu a străbătut piaţa printre protestatari şi nici nu a susţinut vreo declaraţie.

 

 

cluj24h.ro, TEDxCluj, reducere bilete, marius moga

Articole Noi

Servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute!

Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri. În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință.

criolipoliza cluj, criolipoliza ieftin, salon criolipoliza cluj, criolipoliza marasti, cluj24h, beneficii criolipoliza, allure clinique de beaute cluj