A furat maşina unei tinere, a condus în stare avansată de ebrietate şi nu avea nici permis de conducere

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au identificat un conducător auto, sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere, la volanul unui autoturism sustras. Astfel, la data menţionată, în jurul orei 20:30, o femeie de 23 de ani, din Ciucea a sesizat Poliţia cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras autorismul care era parcat în faţa unui local public din localitatea Bucea.

În baza sesizării şi a informaţiilor primite de la persoana vătămată, poliţiştii au depistat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Bucea. Acesta a fost găsit în stare avansată de ebrietate, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nici nu avea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj